Om Bakhaket

Hos oss på Bakhaket anser vi att varje dag är en tårtdag då det alltid finns en anledning till att fira eller att minnas. Det är oerhört viktigt för oss att du som kund känner dig trygg med vilka råvaror vi använder i våra produkter. Vi väljer därför råvaror och livsmedel med omsorg och använder oss av äkta vispgrädde, svenskt smör, närproducerade ägg, äkta vaniljpulver, närodlade sylter utan onödiga tillsatser och färska frukter och bär. Det ska inte bara se bra ut, det ska även smaka riktigt gott!

Vi gör även våra tårtbottnar helt från grunden - dels för smakens skull men framförallt för att de blir fria från onödiga tillsatser. Detta är något som dessvärre inte är vanligt hos dagens konditorier, men en fråga som är mycket viktig för oss! 

Therese heter jag som grundade Bakhaket och att baka har alltid legat mig väldigt nära hjärtat. En del av recepten kommer från min mamma som i sin tur fick dem av min mormor som var en riktigt kärleksfull bullmormor. 

Bakhaket gör inte bara tårtor, utan även kakor, desserter och bakverk som passar för alla tillfällen. Vi älskar utmaningar och att jobba med fria händer, men tar givetvis in era önskemål för att få just det ni efterfrågar! Vi är öppna för att tillgodose önskemål angående allergier eller andra former av specialkost. För beställning eller frågor så når du oss på kontaktuppgifterna under fliken Kontakta oss.

Med Vänliga Hälsningar
Therese på Bakhaket

   

Therese Turesson

Foto: Himsel Photography