Spritsade motivtårtor

Det är endast fantasin som sätter stopp för en riktigt bra Spritsad motivtårta. Har ni en särskild figur, sak eller kanske en siffra till firandet som ni vill ha som en tårta? Spritade motivtårtor är perfekta då man vill ha en Figurtårta, men ej tål mandel som marsipanen innehåller. De spritsas med whipped creme cheese frosting.

Välj mellan ljus- eller chokladbotten samt olika fyllningar, alternativt bottnar och fyllningar efter en valfri Standardtårta. Gäller ej marängbotten.

Vid frågor om innehåll på grund av allergi eller övrig specialkost, kontakta oss så ser vi över det och diskuterar fram en lösning. Priset kan variera vid allergianpassning. Grädde går att välja mellan vispgrädde och laktosfri vispgrädde och i vissa fall även sojagrädde vid mjölkallergi.

Val av fyllningar:
- Närodlade sylter med smak av hallon, blåbär, jordgubb, drottning och hjortron
- Banansylt
- Bakhakets hallon/citronfyllning
- Bakhakets citrongrädde med färska stora blåbär
- Grädde
- Chokladgrädde
- Vaniljkräm
- Chokladfyllning
- Mousser kan göras i olika smaker som tex hallon, passion, citron, lime, jordgubb, päron och apelsin.

 

Tips på goda smakkombinationer:

Ljus botten, valfri sylt, vaniljkräm och grädde eller syltgrädde

Ljus- eller choklad botten, vaniljkräm eller chokladfyllning och Bakhakets hallon/citronfyllning

Ljus- eller chokladbotten, vaniljkräm eller chokladfyllning och valfri mousse

Ljus- eller chokladbotten, vaniljkräm och chokladfyllning 

Vid val av sylt på ett lager så är rådet att ha både vaniljkräm/chokladfyllning och grädde/syltgrädde/mousse på det andra lagret, för att få upp tårtan på höjden. Vid val av andra fyllningar (än sylter) så väljs en eller två fyllningar.

Kontakta oss vid frågor så kan vi diskutera fram ett förslag samt information om storlekar och priser, då Spritsade motivtårtor lättare kan anpassas efter exakt antal.

Obs! Utseendet på våra tårtor kan variera.