Bröllop

Är det dags för er stora dag? Vi på Bakhaket hjälper er att ta fram ett koncept som passar för just ert bröllop. Ni kanske vill ha en bröllopstårta i flera våningar, designad efter era önskemål? Vill ni istället ha separata tårtor så går även detta att ordna. Kanske passar en tårtbuffé bättre på just ert bröllop där ni har flera olika sorters tårtor att välja mellan.

Tårta är kanske helt enkelt inte alls ert önskemål, men varför inte portionsefterrätter till alla istället? Både citronmarängpajer och pannacotta går att göra i portionsformar, som exempel.

Det kanske till och med är så att ni vill ha ett gottebord att bjuda gästerna på innan middagen sätter igång? Ska ni fotograferas och vara iväg en stund är detta ett perfekt sätt för gästerna att mingla runt på.

Oavsett hur ni väljer att lägga upp er stora dag på, så kan Bakhaket hjälpa er med era önskemål! Kontakta oss vid frågor så kan vi diskutera fram ett förslag samt information om storlekar och priser. 

Är ni intresserade av att göra en beställning till ert bröllop så kan vi även erbjuda en bröllopskonsultation. I den ingår en 30 minuters konsultaton där vi sitter ner och diskuterar era önskemål. För längre möte debiteras 150kr per påbörjade 15min.

Provtårta till rabatterat pris kan köpas till utefter de önskemål ni har med smaker och utseende.

 

Samarbetspartners för bröllop
Bakhaket samarbetar med Himsel Photography som erbjuder bröllopsfotografering där fantastiska Linda står bakom kameran.

Önskar ni en wedding planner till ert bröllop så rekommenderar vi Perfectly Yours som är fantastiska på att få till den där alldeles speciella känslan som ni vill skapa till just ert bröllop! De kan även hjälpa er med allt från trycksaker till kontakter till olika företag som kan hjälpa er i bröllopsplaneringen.

Önskar ni ha ert bröllop på en loge så kan vi varmt rekommendera Rinkaby Gård, som även har catering på mat om ni önskar catra då ni ska vara på annan plats.

Tips på en utmanande och spännande möhippa? Varför inte köra ett pass poledance hos Aida och hennes duktiga instruktörer på Poledance Växjö.


Ovan tårtställning är den som vi kan erbjuda att hyra ut vid ert bröllop. Kostnad 100kr och återlämnas efter överrenskommelse.

 

Bröllopsjubileum

Är ni redan gifta och har bröllopsjubileum? Fira med din älskade och/eller nära och kära med en tårta som är inspirerad av ert bröllop. Vi gör undantag på bröllopsjubileumstårtor och gör här även Figurtårtor för 4-6p. Kontakta oss med ert önskemål så ser vi över möjligheten och pris.