Bakhaket

ÖPPETTIDER
Måndag: 10,00-17,00
Tisdag: 8,00-17,00
Onsdag: 8,00-17,00
Torsdag: 8,00-17,00
Fredag: 8,00-17,00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Följ Bakhaket på sociala medier

Facebook: Bakhaket i Växjö
Instagram: bakhaket.se

Bakhaket i Växjö

På Bakhaket hittar ni tårtor, kakor och desserter för alla tillfällen, bakat på äkta kärlek! Allt ifrån en hederlig gräddtårta till mer avancerade Figurtårtor eller klassiska kakor med en egen touch. Önskar ni något matigare så finns även lättare luncher, bröd, mackor och smoothies.

Det finns alltid en anledning att fira eller att minnas och vad passar väl då bättre än att göra det med en tårta. Hos Bakhaket gör vi er tårta med omsorg och väljer därför att göra tårtor på egenbakade tårtbottnar, närproducerade ägg från Linnebjörke Gård, äkta svensk vispgrädde och dekorerar alltid med färska frukter och bär. Vi använder även svenskt smör till våra bakverk och närodlade sylter från Moheda Sylt. Det ska inte bara se bra ut, det ska även smaka riktigt gott!

Vid frågor eller beställning så når ni oss enligt kontaktuppgifterna under fliken Kontakta oss.

Varmt välkomna in till haket på Västergatan 6D!
Varje dag är en tårtdag!

Aktuellt

LÖRDAG 28/5 & SÖNDAG 29/5
Bakhaket kommer åter igen att vara en av utställarna på Vår på gården hos Rinkaby Gård. Mer info hittar ni via denna länk

TISDAG 1 MAJ
Bakhaket kommer hålla stängt denna röda dag.

ONSDAG 2 MAJ
Onsdagen den 2 maj kommer vi enbart att ha öppet mellan 10,00-13,30.

PRIDE 2018
Under vecka 19 är det extra färgglatt hos Bakhaket, både inne i fiket och i kakdisken, när PRIDE-veckan intar stada!

KONFIRMATION 2018
Se till att beställa tårtor, kakor och/eller desserter redan nu till den stundande dagen! Låt oss hjälpa er så att ni kan slappna av och njuta under dagen. Mer info här.

STUDENT 2018
Se till att beställa tårtor, kakor och/eller desserter redan nu till den stundande dagen! Låt oss hjälpa er så att ni kan slappna av och njuta under dagen. Mer info här.

MIDSOMMARAFTON
Vi kommer att hålla stängt under midsommarafton, fredag den 22/6, men det går fint att beställa er jordgubbstårta eller annan tårta/bakverk att hämta dagen innan.

SEMESTERSTÄNGT
Det lutar åt att vi kommer att ha semesterstängt mellan v. 29-31. Vi återkommer när allt är färdigställt.

KONTANTFRITT
Vi har helt kontaktfritt på Bakhaket och tar endast emot kortbetalning i caféet. Är ni företag som lägger beställningar så kan faktura skickas enligt överrenskommelse vid beställningen.

PRESENTKORT
Välj valfritt belopp över 50kr på våra presentkort som gäller vid köp direkt hos Bakhaket. Lägg till en tia så slår vi in i ett guldkuvert med rosett. Jag behöver finnas på plats både vid köp och inlösen av presentkort. 

NYHETSBREV
Vill du anmäla dig till Bakhakets Nyhetsbrev där vi skickar ut både nyheter och erbjudanden? Skicka ett mail till info@bakhaket.se med namn och mailadress så lägger vi in dig i systemet.

ALLA HJÄRTANS DAG
Alla dagar bör vara kärlekens dag, men vi har ju ändå en som klassas som den allra största! Vi närmar oss onsdag den 14/2 och nu är det fastställt hur årets alla hjärtans dag tårta från Bakhaket blir!

Innehåller ljus botten, vaniljkräm och hallonmousse. Chokladkex runt om med rött sidenband. Vitt marsipanlock samt röda hjärtan och röd ros. Välj gärna valfri text på hjärtat för att göra den mer personlig!

Gör din beställning redan idag! Ring 0709-530370, maila info@bakhaket.se eller skriv på FB messenger. 

STORLEKAR OCH PRISER
4-6p: 200kr
8-10p: 360kr
12-15p: 540kr
20-25p: 800kr

Bjud din partner, vän, familjen, kollegorna eller varför inte bjuda dina anställda för att visa er uppskattning och få njuta en stund med tårta! Denna går bra att beställa under vecka 6 och 7. 

Mer kärlek åt folket!

Foto: Himsel Photography