Bakhaket

ÖPPETTIDER
Måndag: 10,30-17,00
Tisdag: 10,30-17,00
Onsdag: 10,30-17,00
Torsdag: 10,30-17,00
Fredag: 10,30-17,00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Följ Bakhaket på sociala medier

Facebook: Bakhaket i Växjö
Instagram: bakhaket.se

Bakhaket i Växjö

På Bakhaket hittar ni tårtor, kakor och desserter för alla tillfällen, bakat på äkta kärlek! Allt ifrån en hederlig gräddtårta till mer avancerade Figurtårtor eller klassiska kakor med en egen touch. Önskar ni något matigare så finns även våra populära lunchlådor i caféet.

Det finns alltid en anledning att fira eller att minnas och vad passar väl då bättre än att göra det med en tårta. Hos Bakhaket gör vi er tårta med omsorg och väljer därför att göra tårtor på egenbakade tårtbottnar från grunden, närproducerade ägg från Linnebjörke Gård, äkta svensk vispgrädde och dekorerar alltid med färska frukter och bär. Vi använder även svenskt smör till våra bakverk och närodlade sylter från Moheda Sylt. Det ska inte bara se bra ut, det ska även smaka riktigt gott!

Vid frågor eller beställning så når ni oss enligt kontaktuppgifterna under fliken Kontakta oss.

Varmt välkomna in till haket på Västergatan 6D!
Varje dag är en tårtdag!

Aktuellt

BAKHAKET STÄNGER I MARS
På grund av personliga skäl så har jag valt att stänga ner Bakhaket.

Det här äventyret har varit bland det bästa och roligaste jag gjort, jag har verkligen älskat det, även om det tillfört så sanslöst mycket slit och även tårar ibland! Jag har lärt mig hur det är att driva en egen verksamhet samt enormt mycket om mig själv och vad jag klarar av och även alla fantastiska personliga möten. Jag är otroligt tacksam för de här tre åren som varit!

Jag vill passa på att tacka alla kunder som kommit förbi caféet och/eller gjort beställningar! Och ett ännu större TACK för all er fina respons ni gett under dessa år! 

Stängning kommer att ske i två etapper:
Fram till fredag den 1 mars så kan man ta del av själva cafédelen, alltså komma inom haket och sitta ner för en fika eller lunch. Sen stänger vi den delen.
Fram till fredag den 29 mars kommer det finnas möjlighet till take-away av kakor, tårtor, kaffe/te och luncher etc. Beställningar kommer även kunna tas fram till slutdatumet. 

Vet ni med er att det är tex kalas, baby shower eller dop på gång så lägg in er beställning så snart som möjligt, så att jag får möjlighet att kunna ta emot så många beställningar det bara går!

Nu ser jag fram emot sista tiden på haket och jag hoppas att ni följer med mig resten av tiden ut för att göra den så bra den bara kan bli! 
/ThereseKONTANTFRITT
Vi har helt kontantfritt på Bakhaket och tar endast emot kortbetalning i caféet. Är ni företag som lägger beställningar så kan faktura skickas enligt överenskommelse vid beställningen.